Mannengroep GIDEON

De mannengroep Gideon gaat in oktober 2019 weer van start met het 8ste seizoen. Op de 2e vrijdagavond van de maand komen we samen in de “BUNKER” van de kerk (kelder).

De avonden beginnen om 20.00 uur en staan in het teken van Christen zijn in het dagelijks leven en het elkaar ontmoeten. De avonden worden voorbereid door Arjen van den Hoorn en Reijer Wentzel.
De afgelopen jaren hebben we al veel mooie en leerzame avonden samen mogen meemaken. Op onze avonden wordt er regelmatig een spreker uitgenodigd en na afloop is er voldoende tijd om met elkaar na te praten over het onderwerp en/of wat ons zoal bezig houdt. Dit doen we onder het genot van een drankje en hapje. In mei sluiten we het seizoen af met een feestelijke avond op een locatie in de buurt.

De groep bestaat inmiddels uit zo’n 25 deelnemers. Wil je een avond meemaken of aansluiten bij Gideon, aarzel dan niet en kom gerust eens langs of meld je aan!

Contact personen:
Arjen van den Hoorn en Reijer Wentzel