Sing Out

Sing Out is ontstaan in 2013.
Naar aanleiding van de “Sing Out”, het 1x per maand samen zingen na de kerkdienst uit Opwekking en Evangelische liedbundel is de gedachte ontstaan om ook met een bandje de samenzang te begeleiden bij de kerkdiensten
Zo werd de naam algauw Sing Out.
Vanaf die tijd begeleiden we de samenzang1x per maand in de morgendienst en vanaf 2014 ook 1x per maand de samenzang bij de themadiensten in de avond.
De psalmen en gezangen worden begeleidt door het orgel. Liederen uit de ELB, Opwekking of liederen van Sela worden begeleidt door Sing Out.
Ook zingen we wel eens elders, b.v. Ziekenhuis St. Jansdal, Katholieke Kerk in Putten en bij de Inloop in Putten.
plaatje van singout voor site 2

Sing Out bestaat uit:

Zang: Caroline van Leijenhorst, Annette Krijgsman, Sindy Storteboom, Mariska van de Langemheen en Gert Snapper

Dwarsfluit: Roos Blom.

Gitaar: Netty Dellebeke.

Piano: Kees van Gink

Voor meer info stuur een mail naar muza@gereformeerdekerkgarderen.nl

laatst bijgewerkt 9-18